Taşlıdere Ortaokulu

Vizyon: "Öğrencilerimizin yaşadığı çağa ayak uydurabilen çağdaş, bilgili, kültürlü, ahlaklı, dürüst, adaletli, çalışkan, sosyal, her türlü bilgi, beceri ve yeteneğe sahip, bulunduğu bölgede örnek olabilen lokomotif insanlar olarak yetişmesini sağlamak" vizyonumuzdur.

Misyon: "Daima geleceği görebilen, geçmişinden ders çıkarıp geleceğe emin ve hızlı adımlarla koşan, karşılaştığı engelleri bilgi ve becerileri ile aşabilen, takım çalışmasından zevk alabilen, mutlu umutlu, sağlıklı, canlı, heyecanlı, vatanını milletini ve bayrağını canından çok seven nesiller yetiştirmek" misyonumuzdur.

Başarılar: HER YIL ANADOLU LİSELERİNE ÖĞRENCİ GÖNDERİYORUZ.YAPTIĞIMIZ REHBERLİK SONUCU ÖĞRENCİLERİMİZİ İLGİLERİNE GÖRE MESLEK LİSELERİNE GÖNDERİYORUZ. KIZ ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN AİLELERİMİZİ EĞİTİM KONUSUNDA BİLGİLENDİRİYORUZ.

Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: BATMAN MERKEZDEN ÖĞRETMEN SERVİSİYLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler: Okulumuz İlçe geneli yapılan sportif müsabakalara katılım sağlamaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz bilimsel çalışmalarda aktif katılım sağlamaktadır.
Proje Çalışmaları: Okulumuzda proje çalışmaları yapılmaktadır.

WEB - https://taslidereortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Taşlıdere Köyü Taşlıdere Küme Evleri No 27 KOZLUK / BATMAN

Yerleşim Yeri - TAŞLIDERE KÖYÜ KOZLUK/BATMAN

Adres - Taşlıdere Köyü Taşlıdere Küme Evleri No 27 KOZLUK / BATMAN

Ulaşım BATMAN MERKEZDEN ÖĞRETMEN SERVİSİYLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 45 KM İLÇE MERKEZİNE 45 KM UZAKTADIR.